نمایشگر یک مطلب نمایشگر یک مطلب

معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی

دکتر فرشته رشچی

کارشناس تحصیلات تکمیلی و پژوهشی                 ( مقطع دکتری)

سعیده ایمن ارشادی
کارشناس تحصیلات تکمیلی(مقطع ارشد)   عصمت طاهری

شرح وظایف معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی شرح وظایف معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی

معاونت تحصیلات تکمیلی و پژوهشی دانشکده به امور مختلف در حوزه های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری ) و پژوهشی می پردازد.

حوزه تحصیلات تکمیلی.......................................................................................

حوزه تحصیلات تکمیلی بر برنامه ریزی و اجرای کلاس ها و امتحانات نظارت دارد. امور مربوط به اجرای دقیق آئین نامه ها و مقررات آموزشی، اجرای سرفصل دروس مصوب، نظارت بر ارزیابی سرفصل دروس، نظارت بر عملکرد گرایش های مختلف دانشکده، برگزاری جلسات مصاحبه داوطلبین شرکت کننده در مصاحبه دکتری و مدیریت جلسات شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده از اهم وظایف این معاونت است.

حوزه معاونت پژوهشی..........................................................................................

در حوزه پژوهشی، بررسی درخواستهای فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی و دانشجویان دکتری دانشکده و نظارت بر انجام امور مربوط به آن، نظارت بر امور مربوط به شرکت اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده در کنفرانس های بین المللی، اجرای آئین نامه ها و مقررات پژوهشی مصوب، نظارت بر اجرای سمینارها و کنفرانس های علمی، اطلاع رسانی بخشنامه ها و دستورالعملهای پژوهشی به اساتید دانشکده و مدیریت جلسات پژوهشی دانشکده از مهمترین وظایف این معاونت است. از دیگر وظایف این حوزه می توان به برقراری ارتباط با مراکز صنعتی و پژوهشی به منظور اخذ پروژه های پژوهشی بنیادی و کاربردی و انجام خدمات پژوهشی برای صنایع اشاره نمود.