اطلاعیه دانشگاه در خصوص تمدید بازه بارگذاری مدارک مصاحبه دکتری سال تحصیلی 98-97

امکان ثبت نام و تکمیل مدارک در خصوص آن دسته از داوطلبانی که ثبت نام ننموده (معرفی شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ دانشگاه تهران)

اطلاعیه شماره (۴)

پیرو اطلاعیه شماره (۳) بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی Ph.D سال ۱۳۹۷ که جهت مرحله دوم از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده و تا کنون موفق به ثبت نام الکترونیکی نگردیده و یا از طریق سامانه پذیرش دانشگاه تهران ثبت نام و هزینه را پرداخت نموده‌اند ولی موفق به تکمیل مدارک و تائیدیه ثبت نام الکترونیکی نشده‌اند می‌رساند:

سامانه فوق در تاریخ دوشنبه مورخ ۰۴/‏۰۴/‏۱۳۹۷ از ساعت ۸ لغایت ۲۴ همین روز  امکان ثبت نام و تکمیل مدارک و ثبت نام نهایی خواهد داشت. داوطلبین محترم برای کسب اطلاعات تکمیلی می توانند به وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه تهران (Academics.ut.ac.ir) مراجعه نمایند.

شایان ذکر است مهلت مذکور به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد. خواهشمندست داوطلبان از مراجعه حضوری جداً خودداری نمایند.

کلیه داوطلبانی که در تاریخ ۰۴/ ۰۴/ ۹۷ مدارک خود را تکمیل و تائید نموده اند، خواهشمند است مدارک درخواستی در اطلاعیه شماره ۳ دانشکده مهندسی متالورژی و مواد را تا روز سه شنبه مورخ 97/04/05 به دفتر تحصیلات تکمیلی سرکار خانم ارشادی تحویل نمایند.