ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع دکتری ، استعداد درخشان و جایزه شهید احدی در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷

ضمن عرض خیر مقدم و تبریک به پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع دکتری در سال تحصیلی ۹۸-۹۷، با اطلاع می رساند بازه زمانی ثبت نام غیر حضوری و حضوری بشرح ذیل اعلام می‌گردد: پذیرفته شدگان لازم است ضمن مراجعه به سامانه reg.ut.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

تاریخ ثبت نام غیر حضوری: روزهای یکشنبه الی چهارشنبه مورخ ۱۱ الی ۱۴ شهریور ۹۷
تاریخ ثبت نام حضوری: روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۱۷ و ۱۸ شهریور ۹۷ در محل پردیس / دانشکده های مذکور با همراه داشتن مدارک اعلام شده انجام می گردد.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران