قابل توجه داوطلبان مصاحبه دکتری سال ۱۳۹۷ دانشکده‌ مهندسی متالورژی و مواد (اطلاعیه مهم)

براساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه مورخ ۰۸/‏۰۳/‏۹۷، به اطلاع کلیه داوطلبان محترم آزمون نیمه متمرکز دکتری ۹۸-۹۷ رسانده می‌شود:

"چنانچه تعداد متقاضیان کد رشته محل، در یک پردیس / ‏ دانشکده بالا باشد، به نحوی که امکان انجام مصاحبه حضوری کیفی جهت تعیین داوطلبان واجد شرایط را مشکل نماید، واحد مربوطه مجاز است پس از پالایش اولیه که می‌تواند براساس نتایج امتحان کتبی برگزار شده و یا بررسی مدارک و مستندات بارگذاری شده توسط داوطلب در سامانه جامع آموزش دانشگاه است، داوطلبان با امتیاز بالا به میزان حداقل ۵ برابر ظرفیت پذیرش آن کد رشته محل را برای انجام مصاحبه حضوری دعوت نماید"

لازم به ذکر است کلیه متقاضیان ( استعداد درخشان- روزانه نوبت دوم) فقط تا روز شنبه مورخ 97/04/02 فرصت دارند مدارک خود را (اطلاعیه شماره 3)جهت بررسی اولیه تحویل دفترتحصیلات تکمیلی مقطع دکتری(سرکار خانم ارشادی61114614 ) نمایند.

ضمنا اسامی کلیه متقاضیانی که در بررسی اولیه پذیرفته شده اند و باید در روزهای نهم و دهم تیرماه جهت انجام مصاحبه حضوری مراجعه نمایند، در روز سه شنبه مورخ 97/04/05 از طریق وب سایت دانشکده مهندسی متالورژی و مواد به آدرس: meteng.ut.ac.ir  اطلاع رسانی خواهد شد.