گرایش خوردگی و حفاظت مواد

اهداف  گرایش :
گرایش خوردگی مجموعه ای از دروس نظری، علمی و پروژه های تحقیقاتی در زمینه خوردگی و حفاظت از مواد می باشد. این گرایش به منظور آموزش و تربیت افراد متخصص جهت مسائل و مشکلات مربوط به خوردگی و ارائه راه حلهای مهندسی برنامه ریزی شده است. هدف از ایجاد این دوره تربیت افرادی است که بتوانند بر اساس متون کلاسیک موجود و آخرین دستاوردهای علمی و عملی نیازهای تحقیقاتی، آموزشی، صنعتی و برنامه ریزی های مربوطه در زمینه خوردگی و حفاظت مواد را برآورده سازند.

طول گرایش :
طول مدت لازم برای اتمام این دوره بطور متوسط 2سال است. حداقل این مدت و حداکثر مجاز برای این دوره مطابق آیین نامه دوره کارشناسی ارشد می باشد.دروس نظری در طول یکسال به اتمام می رسد و پروژه کارشناسی ارشد حداقل یکسال دیگر به طول می انجامد.بنابر این دانشجویان این گرایش کلا باید 32 واحد درسی با پایان نامه را بگذرانند.

نقش و توانایی فارغ‌التحصیلان :
فارق التحصیلان  این گرایش می توانند در کلیه صنایع سبک و سنگین که با مسائل خوردگی روبرو هستند مشغول به کار شوند و بعضی از این مشاغل شامل:
کشتی سازی، بنادر، هواپیما، نیروگاههای برق، پتروشیمی، صنایع نفتو گاز و بسیاری از صنایع دیگر که خوردگی از مسائل عمده آنهاست.
آنها همچنین می توانند در دانشگاهها کار کنند و در امور تدریس وپژوهش فعالیت داشته باشد. آنها می توانند در مراکز تحقیقاتی مشغول به کار شوند و در فعالیتهای پژوهشی مربوط به خوردگی شرکت کنند.